Avhengighet

Hjelp mot rusavhengighet

Kanskje du opplever at du har et problem knyttet til rusavhengighet, eller kanskje du opplever at noen av dine nærmeste har slik problemer? Våre behandlingsformer har hjulpet mange ut av rusavhengighet.

Er du en av dem som tyr til rusmidler?

Er du en av dem som bruker rusmidler som fører til skadevirkninger i forhold til helse (fysisk/psykisk), sosiale forhold, økonomi osv? Dette kan gi skadevirkninger for deg i enkeltsituasjoner der og da, og det kan gi skadevirkninger som skyldes bruk over tid.

Eller er du en av dem som må ha jevnlig tilførsel av rus, kanskje til og med øke dosene, for å oppnå ønsket effekt eller unngå abstinenser?

 

Rusmisbruk kan oppleves forskjellig avhengig av situasjonen. Det kan være alt fra stille og rolig alkoholinntak i hverdagen, til mer omfattende misbruk med tilhørende vold og kriminalitet. Barn og voksne opplever misbruk på ulike måter. Barn som ikke helt forstår situasjonen kan bli skremt. Og barn har en tendens til å kopiere voksne. Ikke sjeldent vil barn som opplever rusmisbruk i hjemmet, begynne med det samme selv senere i livet.

Ta kontakt i dag – fyll ut kontaktskjema nedenfor eller ring oss på 91 20 3000.