Depresjon

Hjelp ved depresjon

De fleste opplever perioder i livet hvor man føler seg nedfor, og for noen utvikler dette seg til en mer langvarig tilstand, en depresjon. Gjennom våre teknikker gir vi deg verktøy som kan hjelpe deg ut av depresjonen.

Føler du deg deprimert?

Å føle seg nedfor fra tid til annen, er en del av livet. Men når tomhet og fortvilelse tar overhånd, og vedvarer, kan det være tegn på depresjon. Bølgedalene ved depresjon gjør det tungt å fungere i hverdagen, og det er vanskelig å sette pris på ting du tidligere likte. Bare det å komme seg gjennom dagen kan virke uoverkommelig. Uansett hvor elendig du føler deg, kan du bli bedre, du kan få hjelp. Det er faktisk en del ting du kan gjøre på egenhånd, som vil bidra i riktig retning for deg. Dette er noe du lærer av oss, i tillegg til selve behandlingen du får.

Følelse av hjelpeløshet og/eller håpløshet

Vi opplever alle humørsvingninger. Det å være trist er en naturlig reaksjon på noen av livets kamper, tilbakefall, eller skuffelser. Depresjon er imidlertid mer enn det å være trist. Noen mennesker beskriver depresjon som å leve i et svart hull, eller opplevelsen av en forestående undergang. Noen deprimerte mennesker føler seg ikke triste i det hele tatt – de opplever imidlertid at livsgnisten mangler, eller de kan føle tomhet eller apati. Menn opplever gjerne at de blir sinte, aggressive eller rastløse. Uansett hva symptomene er, oppleves depresjon som at det tømmer deg for krefter, det forstyrrer evnen din til å arbeide, studere, spise, sove eller å være begeistret over ting du opplever. Følelsen av hjelpeløshet, håpløshet, det å være uten verdi er tydelig, gjerne uten særlig håp om bedring.

Gratulerer!

Ved å lese denne teksten, har du faktisk tatt et betydelig skritt i riktig retning. Du er kommet så langt. Du er kommet hit. Hvorfor ikke la oss hjelpe deg å oppnå de endringene du ønsker. Ved å arbeide sammen med oss kan du oppnå å få fjernet frykten, bekymringer eller andre uønskede følelser du måtte ha – og dermed oppnå den freden, roen og emosjonelle friheten du fortjener.

Ta kontakt i dag – fyll ut kontaktskjema nedenfor eller ring oss på 91 20 3000.