Måloppnåelse

Vi hjelper deg å nå dine mål

Ved hjelp av våre behandlingsformer hjelper vi deg å endre tankesett slik at du lettere når dine mål.

Er du klar over de enorme ressursene du selv er i besittelse av?

Antageligvis ikke. De færreste er det. Det å ha muligheten til å utvikle seg er noe de aller fleste mennesker ønsker. Jo mer vi kan, jo dyktigere vi er, jo bedre ferdigheter vi innehar – jo bedre forutsetninger har vi for å nå våre mål.

Likevel er det mange som opplever at de gjør mye for å nå sine mål, men kommer ikke dit de ønsker. Er du en av dem? Har du ambisjoner, ønsker, mål – men opplever at du av en eller annen grunn ikke kommer i mål. Det er mange ting som kan hindre deg på veien til å nå dine mål, og de fleste av dem er faktisk av mental karakter.

 

For timebestilling ring 9120 3000

eller fyll ut skjema nederst

Vi kan hjelpe deg

Du har enorme ubrukte ressurser tilgjengelig i ditt ubevisste sinn. Dette gjelder de aller fleste av oss. Men ettersom vårt ubevisste sinn ikke styres av fornuft, blir disse ressursene liggende ubrukt i den ubevisste delen av ditt sinn. Du må «programmere» denne delene av ditt sinn til å støtte opp om det du ønsker å få ut av livet ditt. Tenk over følgende: ALT du har lært i livet ditt hittil, befinner seg i ditt ubevisste sinn. Alle sider i alle bøker du har lest – alle forelesninger du har vært på – alle møter du har deltatt på – alt du har fått med deg gjennom aviser og blader, dokumentarer du har sett/lest – osv. osv. Det er enorme mengder kunnskaper du egentlig sitter på. Men hvor mye av dette husker du? Bare en brøkdel. Tenk om du hadde tilgjengelig alt du har lært. Og tenk om du kunne ta i bruk dette til å ta riktige avgjørelser for å nå dine mål.

Dette er hva vårt program til deg går ut på

Du forteller oss om dine mål, om dine sterke og svake sider, og om hva du tror som hindrer deg. Basert på dette lager vi en hypnose-program tilpasset akkurat deg og dine egenskaper. Dette progrmmet, som du får innen 3 dager etter vårt møte med deg (dette møtet kan gjøre via Skype eller telefon), skal du lytte til. Det vil programmere ditt ubevisste sinn til å støtte opp om dine mål – til å støtte opp om det ditt bevisste sinn ønsker å jobbe mot. Og når du har de enorme ressursene i ditt ubevisste sinn tilgjengelig er det så mye enklere å nå dine mål.

I tillegg til et slikt personlig tilpasset utviklingsprogram, lærer vi deg konkrete teknikker du kan bruke i hverdagen, slik at du bl.a. mestrer stress bedre, oppnår mer balanse i livet ditt, får bedre relasjoner til andre mennesker. Dette vil faktisk også gi deg bedre helse. Husk at mye av din fysiske helse styres av ditt sinn.

Husk at det er svært, svært stor forskjell på et personlig tilpasset utviklingsprogram og et du kjøper ferdig, som skal «treffe» mange mennesker. Jo mer personlig programmet oppleves av ditt ubevisste sinn, altså jo større treffprosent det er, jo mer effekt har programmet. Et generelt laget program for personlig utvikling kan i enkelt tilfeller virke negativt, fordi ditt ubevisste sinn vil kunne yte motstand, dersom det opplever at det som fortelles ikke er i samsvar med slik du er eller ønsker å ha det.

Dette programmet er foreløpig kun tilgjengelig hos Ronny Hansen Dersom du holder til et annet sted, kan du likevel få laget et slikt program. Samtalen tar vi da over Skype eller telefon.

Ta kontakt i dag – fyll ut kontaktskjema nedenfor eller ring oss på 91 20 3000.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]