Søtsug

Behandling mot søtsug

Sliter du med søtsug? Ved hjelp av våre behandlingsformer kan du bli kvitt suget etter det søte. 

Er du en av de svært mange som sliter med søtsug?

Søtsug kan være slitsomt å kjempe mot. Du har lyst å spise sunt, men så blir du overmannet av dette søtsuget som kommer snikende. Dag etter dag. Du vet det er usunt, og du vil så gjerne være foruten. Det er fornuft/viljestyrke (bevisst sinn) mot belønning og følelser (ubevisst sinn). Og styrkeforholdet er omtrent 95 / 5 i det ubevisste sinnets favør. Ikke rart det er vanskelig.

Fortvil ikke

Viljestyrken har som regel lite den skulle ha sagt, dersom ditt ubevisste sinn vil at du skal belønnes med sukker. Når du fòrer kroppen din med søtt (karbohydrater) blir det som en berg-og dalbane for ditt blodsukker, som snart krever påfyll. Et kosthold med mye karbohydrater resulterer i at du ofte føler deg sulten. Det som må endres er ditt forhold til slik mat. Og det er en mental jobb. Hypnoterapi er derfor en god tilnærming. Vi har hjulpet svært mange med å bli kvitt sitt søtsug. Vanligvis snakker vi om 1-3 timer så er jobben gjort. Og du opplever at du begynner å spise slik fornuften din hele tiden har sagt at du bør spise.

Les også hva Maren forteller om sin trang til sjokolade, under videoen.

«Det stadig tilbakevennende suge etter sjokolade forsvant i løpet av en behandling. Det er nesten for godt til å være sant, men jeg har overhodet ikke hatt lyst på sjokolade etter timen hos Ronny Hansen. Og det etter å ha spist sjokolade så og si hver dag de siste 10-15 årene. Det er utrolig befriende å ikke lenger kjenne på det nærmest konstante suget etter sjokolade. For å ikke snakke om de helsemessige gevinstene. Vi vet jo alle at for mye sukker ikke er gunstig, og det er veldig tilfredsstillende å kunne gi kroppen bedre arbeidsvilkår. Behandlingen og resultatet har vært over all forventning. Jeg er veldig takknemlig for den hjelpen jeg har fått.«

Maren Nygard

 

Følelsestermostat

For noen er det å spise søtt en regulering/demping av ubehagelig følelser som ligger under overflaten. Dette er følelser man i de fleste tilfeller ikke er klar over. Det er ingen bevisst handling at man tyr til noe søtt, for å unngå å føle slik eller slik. Det er snakk om ubevisste prosesser om styrer dette. Disse ubalansene kan vi korrigere.

Ta kontakt i dag – fyll ut kontaktskjema nedenfor eller ring oss på 91 20 3000.