Det er enkelt å være røykfri / snusfri

men det er IKKE likegyldig hvordan det gjøres

 

Hjelp til røykeslutt eller snuskutt – med GARANTI og OPPFØLGING
UTEN vektøkning

Ronny Hansen (kjent fra flere TV-opptredener) tilbyr behandling på kontor eller online – med samme høye suksessrate (93%). Dermed kan du bli røykfri/snusfri – uansett hvor du befinner deg. Oppfølging av behandlingen er inkludert (men nesten aldri nødvendig).

Kr. 52.220* koster røyking deg pr. år

(i tillegg oppnår du enda bedre gevinster – de som har med din helse å gjøre. Og mange, mange andre fordeler)

Ronny Hansen omprogrammerer ditt ubevisste sinn (som kontrollerer denne avhengigheten) – slik at du enkelt slutter å røyke eller kutter snusen – for godt.

Røykeslutt og snuskutt = Ronny Hansen

 

Røykere/snusere fra alle samfunnslag og profesjoner, og fra hele landet, kommer til ham for behandling – politikere, bedriftsledere, kongelige, kjendiser, leger …  … … også fra utlandet

 

Ring 9120 3000 i dag for å høre om du kvalifiserer til å bli behandlet av Ronny Hansen

Ronny Hansen har brukt mer enn 17 år på å utvikle metoden VitaKode – metoden med suverent høyest suksessrate.

 

Til og med Kongehus i Europa har brukt Ronny Hansen for røykeslutt

 

Metoden inneholder ulike tilnærminger som på en strukturert og systematisk måte endrer gammel programmering – og dermed gjør det enkelt å bli røyk/snus-fri. Ronny Hansen har jobbet mer enn noen andre i landet de 17 siste årene med å hjelpe røykere/snusere til å oppnå sin velfortjente frihet. VitaKode er basert på mer enn 8000 en-til-en timer behandling av røykere/snusere som har bestemt seg for å slutte, og som har fått hjelp av Ronny Hansen til å kvitte seg med denne uvanen for godt.

 

Metoden har en usedvanlig høy suksessrate – rett og slett fordi den systematisk oppnår nødvendige endringer i den delen av sinnet som styrer alle vaner og uvaner.

 

Teksten fortsetter under bilde …


Ronny Hansen i media

TRøykfri

Dersom noen skulle være i tvil om hvor spiss-kompetansen befinner seg

 

Slik gjennomføres behandlingen (også om du vil gjøre det online, fra der du bor):

Første behandling (1,5 timer): På denne første sesjonen brukes ulike kognitive tilnærminger, i tillegg til hypnose, som bidrar til å omprogrammere ditt forhold til røyking/snusing. Vi kartlegger selve uvanen og ser på årsakene til at du har bestemt deg for å kvitte deg med røykingen/snusingen for godt. Videre nøytraliserer vi den motstanden du har hatt for å slutte tidligere. Etter timen får du tilsendt et hefte som du skal lese – i tillegg til noen meget effektive øvelser du selv skal gjøre frem til din frigjøringsdag. Disse øvelsene er enkle og tar nesten ikke tid – men de har stor påvirkningskraft. Denne sesjonen varer ca. 90 minutter.

Andre behandling (1 time): Dette er din Frigjøringsdag, og det er på denne timen du kutter røyken/snusen for godt. Til det bruker vi hypnose. Fra behandlingen begynner og frem til siste timen har vi på en systematisk måte omprogrammert ditt ubevisste sinn – slik at når vi kommer til siste timen er du klar til å skru av den bryteren som, mot bedre vitende, har fått deg til å fortsette og røyke/snuse. På denne timen går det med ca. 60 minutter. Oppfølging av behandlingen er inkludert (men nesten aldri nødvendig).

 

For timebestilling/kvalifisering: ring 9120 3000

eller fyll ut skjema nedenfor og send inn

 

Røyking/snusing er en mental avhengighet (uvane) – som fjernes på 2,5 timer

Disse behandlingen gjennomføres i løpet av 4-8 dager. Røyking/snusing er en mental avhengighet. Joda, suget/abstinensene kan virke ganske så fysiske, men av/på bryteren finnes i det ubevisste sinnet. Metoden bygger på en systematisk endring av denne kontrollmekanismen. Og på siste timen skrur vi av røyke/snus-bryteren – for godt.

(teksten fortsetter under bildet)

medieplakat

«Dersom jeg klarer å slutte, kan hvem som helst klare det.»

Ronny Hansen er landets fremste ekspert på hypnose og røyke/snus kutt, med i ca. 92% suksess rate. Han får ofte slike kommentarer fra innbarkede røykere/snusere. Det er ikke få i denne kategorien som er blitt fri etter behandling hos en av landets mest erfarne hypnoterapeuter, og som i tillegg har spesialisert seg på røyke/snus-kutt. Det kommer røykere/snusere fra alle kanter av landet for å bli behandlet av ham. Til sammenligning kan nevnes at røykeplaster eller tyggegummi har mellom 10 – 15 % suksessrate.

Hvorfor viljestyrke som oftest ikke virker for røyke/snus-kutt

Når man vil fjerne en uvane er det nærliggende å tro at det krever mye viljestyrke. «Jeg har ikke nok viljestyrke til å klare dette», eller «Hvis jeg hadde hatt mer viljestyrke ville jeg klart å slutte». Viljestyrke er en del av ditt bevisste sinn. En uvane, som røyking, kontrolleres som nevnt ovenfor, av ditt ubevisste sinn. Og det ubevisste er så mye sterkere enn ditt bevisste sinn. Det er årsaken til at du fortsetter å røyke/snuse, til tross for at du ønsker din frihet. Og det er også årsaken til at viljestyrke i de fleste tilfeller er feil verktøy å bruke, for å fjerne denne meningsløse uvanen fra ditt liv. Du trenger ikke viljestyrke for å slutte – men du trenger å ta en AVGJØRELSE om å kvitte det med denne fienden.

Ring 9120 3000 i dag

eller fyll ut skjema nedenfor og send inn

  • Dersom du røyker 20 sigaretter pr. dag. Regnet ut fra pris på 20-pakning pr. 22. januar 2022

«Ronny Hansen er uovertruffen hva angår røykeslutt/snuskutt»

Rein Austdal, lærer i human kompetanse, positiv psykologi