Hjelp til røykeslutt eller snuskutt –

– Ronny Hansen tilbyr også online behandling – med samme suksessrate

Dermed kan du bli røykfri/snusfri – uansett hvor du befinner deg

PÅSTAND: Det er enkelt å kutte røyken/snusen for godt. Men det er ikke likegyldig hvordan det gjøres.  Ronny Hansen omprogrammerer ditt ubevisste sinn (som kontrollerer denne uvanen) – slik at du enkelt slutter å røyke eller kutter snusen.

Røykeslutt og snuskutt = Ronny Hansen

Røykere/snusere fra alle sammfunnslag og profesjoner henvender seg til ham for behandling – politikere, bedriftsledere, kongelige, kjendiser, leger …  … … også fra utlandet

 

Ring 9120 3000 for mer info eller timebestilling

Ronny Hansen har brukt mer enn 15 år på å utvikle metoden VitaKode – landets beste metode for røyke/snus-kutt.

Det kommer røykere fra hele landet for å bli behandlet av ham. Nå kan behandlingen gjennomføres ONLINE

 

Til og med Kongehus i Europa har brukt Ronny Hansen for røykeslutt

 

Metoden inneholder ulike tilnærminger som på en strukturert og systematisk måte endrer gammel programmering – og dermed gjør det enkelt å bli røyk/snus-fri. Ronny Hansen har jobbet mer enn noen andre i landet de 15 siste årene med å hjelpe røykere/snusere til å oppnå sin frihet. VitaKode er basert på mer enn 7000 en-til-en timer behandling av røykere/snusere som har bestemt seg for å slutte, og som har fått hjelp av Ronny Hansen til å kvitte seg med denne uvanen for godt.

Metoden har en usedvanlig høy suksessrate – rett og slett fordi den systematisk oppnår nødvendige endringer i den delen av sinnet som styrer alle vaner og uvaner.

Teksten fortsetter under bilde …


Ronny Hansen i media

TRøykfri

Dersom noen skulle være i tvil om hvor spiss-kompetansen befinner seg

Slik gjennomføres behandlingen (også om du vil gjøre det online, fra der du bor):

Time 1: Her benyttes ulike kognitive tilnærminger i tillegg til at vi kartlegger selve uvanen og ser på årsakene til at du har bestemt deg for å kvitte deg med denne uvanen for godt. Du får med deg hjem et hefte som du skal lese – i tillegg til noen effektive øvelser du selv skal gjøre frem til din frigjøringsdag. Disse øvelsene er enkle og tar nesten ikke tid – men de har stor påvirkningskraft.

Time 2: I denne timen benytter vi ulike terapiformer (bl.a. hypnose) som er med på å gjøre deg klar til din frihet.

Time 3: Det er på denne timen du kutter denne uvanen. Til det bruker vi hypnose. Fra første timen og frem til siste timen har vi på en systematisk måte omprogrammert ditt ubevisste sinn – slik at når vi kommer til siste timen er vi klar til å skur av den bryteren som har fått deg til å røyke/snuse.

 

For timebestilling: ring 9120 3000

eller fyll ut skjema nedenfor og send inn

Røyking/snusing er en mental avhengighet (uvane) – som fjernes på 3 timer

Disse 3 timene gjennomføres i løpet av ca. 1 uke, hver behandling varer i 1 time. Røyking/snusing er en mental uvane. Joda, suget/abstinensene kan virke ganske så fysiske, men av/på bryteren finnes i det ubevisste sinnet. Metoden bygger på en systematisk endring av denne kontrollmekanismen. Og på siste timen (av totalt 3 timer) skrur vi av røyke/snus-bryteren – for godt.

(teksten fortsetter under bildet)

medieplakat

«Dersom jeg klarer å slutte, kan hvem som helst klare det.»

Ronny Hansen er landets fremste ekspert på hypnose og røyke/snus kutt, med i overkant av 90% suksess rate. Han får ofte slike kommentarer fra innbarkede røykere/snusere. Det er ikke få i denne kategorien som er blitt fri etter behandling hos en av landets mest erfarne hypnoterapeuter, og som i tillegg har spesialisert seg på røyke/snus-kutt. Det kommer røykere/snusere fra alle kanter av landet for å bli behandlet av ham. Til sammenligning kan nevnes at røykeplaster eller tyggegummi har mellom 10 – 15 % suksessrate.

Hvorfor viljestyrke som oftest ikke virker for røyke/snus-kutt

Når man vil fjerne en uvane er det nærliggende å tro at det krever mye viljestyrke. «Jeg har ikke nok viljestyrke til å klare dette», eller «Hvis jeg hadde hatt mer viljestyrke ville jeg klart å slutte». Viljestyrke er en del av ditt bevisste sinn. En uvane, som røyking, kontrolleres som nevnt ovenfor, av ditt ubevisste sinn. Og det ubevisste er så mye sterkere enn ditt bevisste sinn. Det er årsaken til at du fortsetter å røyke/snuse, til tross for at du ønsker din frihet. Og det er også årsaken til at viljestyrke i de fleste tilfeller er feil verktøy å bruke, for å fjerne denne meningsløse uvanen fra ditt liv.

Ring 9120 3000 for timebestilling

eller fyll ut skjema nedenfor og send inn